Spitalul Militar Constanța, reclamat la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor. Ce decizie s-a luat
Spitalul Militar Constanța, reclamat la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor. Ce decizie s-a
24 Oct, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
1300
Marime text
- Contestația vizează procedura simplificată pentru achiziționarea dezinfectanților.
- Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația Synttergy Consult.
\
Societatea Synttergy Consult, din Cluj Napoca, a reclamat la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor Spitalul Militar Constanța, pentru procedura vizând achiziția dezinfectanților.
Se arată în actele oficiale transmise de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor că este vorba despre contestația cu numărul 6439 din data de 8 octombrie 2020, formulată de Synttergy Consult SRL, din Cluj Napoca.
Astfel, prin documentul respectiv, firma a contestat adresa nr. 1644/A2336 din 2 octombrie 2020, emisă de Ministerul Apărării – Um 02175 Constanța, fiind vorba despre Spitalul Militar Constanța, în calitate de autoritate contractantă.
Ce viza contestația
Demersul firmei din Cluj viza procedura simplificată, organizată pe loturi, în vederea atribuirii unui contract de achiziție publică având ca obiect „Dezinfectanți“, Lot 3.Reprezentanții societății au cerut modificarea adresei, „în sensul acceptării în procedură și a produselor dezinfectante încadrate în categoria dispozitivelor medicale“.
După ce au analizat toate actele depuse la dosarul cauzei, reprezentanții CNSC au decis să respingă, ca nefondată, contestația formulată de Synttergy Consult SRL.
Împotriva acestei decizii a CNSC se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare.
De menționat că, de-a lungul timpului, Synttergy Consult și-a adjudecat diferite contracte atât de la Spitalul Militar Constanța, cât și de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Cifre și date, de la Registrul Comerțului
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, Synttergy Consult a fost înființată în anul 2002 și se ocupă de „comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice“.Capitalul social subscris este de 10.000 de lei, integral vărsat.
Pachetul majoritar al acțiunilor este deținut de Dan Ion, cu 45%, fiind urmat de Alina Dan, cu 30%, Victor Daniel Duhanes, cu 20% și Claudia Mirela Bun, care deține 5%.
Administrator este Victor Daniel Duhanes.
În anul 2018, cu 33 de salariați, firma a avut un profit de 15.807.782 de lei și o cifră de afaceri netă de 41.807.724 de lei.
Citește și:
Mai multe societăți au semnat cu Spitalul Județean Constanța. Iată care este obiectul achiziției! (document)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii