Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stație Peco VH Extra OIL în comuna Agigea. Investitorul vrea să modifice regimul de înălțime și bazinele de combustibil

ro

30 Jun, 2024 17:00 189 Marime text
  • Proiectul „Modificare de proiect autorizat cu AC nr.8/30.01.2024 prin refatadizare, recompartimentare, supraetajare cu 1 nivel și repoziționare bazine de combustibil“ a fost depus la APM Constanța de VH Extra Oil SRL.
  • Stația Peco va fi realizată în comuna Agigea, sectorul DN 39.
  • VH Extra Oil SRL este controlată de Hampu Viorel și Pădureanu Mirela.

Viorel Hampu,  reprezentant al VH Extra Oil SRL, a solicitat de la APM Constanța emiterea actului de reglementare revizuit pentru un proiect realizat în comuna Agigea, pe sectorul DN 39.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra actualizarii deciziei etapei de încadrare pentru proiectul: „Modificare de proiect
autorizat cu AC nr.8/30.01.2024 prin refatadizare, recompartimentare, supraetajare cu 1 nivel și repozitionare bazine de combustibil“, propus a se realiza în judeţul Constanţa, comuna Agigea, sectorul DN 39.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot ficonsultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9.00-16.00.

Observaţiile și contestaţiile publicului se primesc la sediul Agentia pentru Protecția Mediului Constanța, până la data de 01.07.2024.


Despre VH Extra OIL SRL

Înființată în anul 2011, firma are sediul pe Șoseaua Tulcei, Nr. 147C, Lumina, Județul Constanța și se ocupă de comerul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate.
 
Asociații firmei sunt: Hampu Viorel, cu 90% din capitaul social, și Pădureanu Mirela, cu 10% din capitalul social.
De administrarea societății se ocupă Viorel Hampu.

Potrivit termene.ro, Hampu Viorel este asociat unic și administrator în  Ice Trans SRL Constanța, în  Boss Media Star SRL și  Vh No Fire SRL Constanța.  La rândul ei, Pădureanu Mirela este asociat și administrator în Geras Gold SRL Tulcea.

VH Extra OIL SRL a obținut, prin negociere directă, 37 de contracte de la autorități publice locale, cărora le-a furnizat motorin și produse petroliere, combustibil, electricitate si alte surse de energie. Printre acestea se numără: Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Liceul Tehnologic Nicolae Istratoiu Deleni, Creșa Oraș Eforie, SC Raja SA Constanța și altele.

În anul 2023, firma cu 15 salariați a declarat o cifră de afaceri de 40.091.361 lei și un profit de 1.632.974     lei.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost foloste și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:


Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism. Firma care a băgat în panică vecinii poate continua lucrările la blocul din Palazu Mare

O vilă turistică din Mamaia Nord crește pe verticală. Comercial Veneția SRL așteaptă răspunsul APM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii