Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O vilă turistică din Mamaia Nord crește pe verticală. Comercial Veneția SRL așteaptă răspunsul APM Constanța

ro

30 Jun, 2024 11:40 308 Marime text
Comercial Venetia SRL - Vila Mamaia Nord
  • Proiectul „Modificare proiect autorizat cu AC  47/2020 prin extindere si supraetajare imobil de la P+2e-3 etaj retras, la P+4e – vilă” a fost depus la APM Constanța de Comercial Veneția SRL.
  • Firma este controlată de asociatul unic Goga Gheorghe.
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, zilnic, între orele 9.00 – 13.00.

Comercial Veneția SRL intenționează să modificice imobiliul de trei etaje din Năvodari, Zona Mamaia Nord. Firma a solicitat acrod de mediu de la APM Constanța.

Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat cu AC  47/2020 prin extindere si supraetajare imobil de la P+2e-3 etaj retras, la P+4e – vilă”. Imobilul este amplasat în județul Constanța, Orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, strada T1, CF 113126.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr.23,  zilnic, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Constanța.


Despre Comercial Veneția SRL

Potrivit termene.ro, firma a luat ființă în anul 1992, are sediul pe strada Marii, nr. 28, Năvodari, Județ Constanța și se ocupă de restaurante. Goga Gheorghe este asociat unic și administrator.

În anul 2023, firma cu 6 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.093.831 lei și un profit de 203.320 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redcatarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:


A solicitat acord de mediu de la APM Constanța: Imobilul ridicat de Magenta Construct SRL în Mamaia Nord crește pe verticală cu două etaje

Cu acordul Primăriei Constanța: Două hale industriale, edificate pe strada Celulozei de Rico SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii