Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri București O mașină a căzut într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat. O mamă și copilul ei se aflau în mașină

ro

09 Oct, 2024 20:11 359 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță






 
  • O mașină a căzut miercuri dimineața într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat pe o stradă de lângă o școală din Sectorul 6 al Capitalei. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit polițiștilor, aceștia au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în apropiere unei unități de învățământ, din Sectorul 6, potrivit știripesurse.ro.

Mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani, și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului. Copilul a căzut în groapă alături de mașină.

La fața locului au ajuns și echipaje din cadrul ISU, ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. ISU București-Ilfov a anunțat că cele două persoane din autoturism au fost asistate medical la fața locului de către echipajul medical și au refuzat transportul la spital.

Precizările Primăriei Sectorului 6

„Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățămant. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de "89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului. Din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul.Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București”, transmite Primăria Sectorului 6.



 Citește și
S-a redeschis circulației drumul surpat dintre Năvodari și Lumina
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii