Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța S-a redeschis circulației drumul surpat dintre Năvodari și Lumina

ro

03 Oct, 2024 22:06 306 Marime text
Sursa foto;: Ziua de Constanța







În această seară, 3 octombrie 2024, drumul surpat între localitățile Năvodari și Lumina din județul Constanța a fost redeschis circulației.
 
Craterul de pe șosea a fost astupat cu pietre. În continuare sunt restricții de viteză și se circulă cu 30 de km pe oră.
 
Traficul rutier între localităţile Năvodari şi Lumina, județul Constanța a fost  deviat, joi, 03 octombrie 2024, după ce o porţiune din DJ 226 s-a surpat. 
 
Reamintim că la data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști in cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că o porțiune din D.J.226, între localitățile Năvodari și Lumina, s-a surpat.
 
La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și Poliției Orașului Năvodari, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public.

În zonă au fost instituite măsuri de semnalizare a transonului de drum respectiv și de deviere a traficului.
 
Totodată, RAJA Constanța a precizat că, din primele verificări efectuate, incidentul a fost provocat în contextul desfășurării unor lucrări de extindere a rețelei electrice în zonă, efectuate de o firmă privată de construcții contractată de distribuitorul de energie pentru executarea acestui proiect.
 
Citește și
Oficial de la RAJA ConstanțaS-a surpat drumul dintre Năvodari și Lumina! Mai multe mașini avariate. Drum închis (FOTO+VIDEO)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii