Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Intervenții ISU Dobrogea, blocate de șoferi. Amenzi la Constanța (VIDEO)

ro

10 Oct, 2024 14:22 180 Marime text
foto: ISU Dobrogea
Ieri, 09 octombrie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, în colaborare cu Poliția Rutieră, a desfășurat o acțiune de conștientizare a participanților la traficul rutier. Scopul acestei acțiuni a fost de a sublinia importanța respectării semnalelor acustice și luminoase emise de autospecialele aflate în misiune.

Echipajele ISU, alături de colegii de la Poliția Rutieră, au fost prezente în trafic pentru a monitoriza modul în care conducătorii auto reacționează la semnalele vehiculelor de intervenție. Polițiștii rutieri au aplicat sancțiuni acelor șoferi care nu au eliberat calea autospecialelor aflate în misiuni urgente.

Ieri a avut loc o acțiune de conștientizare a partincipanților la traficul rutier asupra importanței pe care o au semnalele acustice și luminoase când suntem într o misiune. Colegii de la rutieră ne-au însoțit în misiuni și au aplicat amenzi atunci când conducătorii auto nu au eliberat calea de acces.- au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 




Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 9 octombrie a.c., în intervalul orar 08.00-13.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au acționat pentru siguranța conducătorilor autovehiculelor cu regim de circulație prioritară și sancționarea participanților la trafic care încalcă normele rutiere privind circulația pe drumurile publice, respectiv a celor care nu respectă semnalele autospecialelor care se deplasează în misiuni cu caracter de urgență.

Acțiunea a avut loc pe principalele bulevarde și străzi din municipiul Constanța, pe traseul urmat de către autovehiculele cu regim de circulație prioritară, respectiv autospeciale de ambulanță și pompieri, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.750 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 12 permise de conducere.




Citește și:

Știri ConstanțaȘofer băut și cu mașina neîmatriculată, depistat în trafic, la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii