Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Amenzi pe litoral. Vizați operatori economici din 2 Mai, Tuzla și Vama-Veche

ro

10 Aug, 2024 13:07 226 Marime text
foto cu rol ilustrativ Ieri, 9 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare au desfășurat o acțiune de verificare a operatorilor economici care desfășoară activități pe litoral.

Potrivit IPJ Constanța, au fost verificate punctele de lucru a 18 operatori economici din localitățile 2 Mai, Tuzla și stațiunea Vama-Veche.

 

Date oficiale de la Poliție 

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare au desfășurat o acțiune de verificare a operatorilor economici care desfășoară activități pe litoral, cu scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, au fost verificate punctele de lucru a 18 operatori economici din localitățile 2 Mai, Tuzla și stațiunea Vama-Veche.

În urma neregulilor constate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, respectiv 7 pentru nerespectarea prevederilor Legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturi conexe.

De asemenea, au fost ridicați, în vederea indisponibilizării, aproximativ 4.500 de lei.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 89.000 de lei.



Citește și:

Știri ConstanțaAcțiune în stațiunile de litoral. Ce a descoperit Poliția în stațiunea Neptun? (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii