Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Atenție șoferi! Se lucrează pe strada Adamclisi

ro

29 Jul, 2024 13:41 189 Marime text
Lucrări pe strada Adamclisi, foto: Primăria Constanța
În această perioadă, se reabilitează infrastructura pietonală pe strada Adamclisi din Constanța, în proximitatea Pieței Brotăcei. Bordurile deteriorate sunt demontate, iar suprafețele pietonale sunt reamenajate cu borduri noi și pavele moderne.
 
După finalizarea lucrărilor pe strada Adamclisi, echipele Confort Urban vor interveni pe strada Suceava, unde se va reabilita zona pietonală, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial
 
Lucrările fac parte dintr-un proiect care vizează modernizarea celor două străzi. În urma implementării acestui proiect, spațiile destinate parcării autoturismelor vor fi reconfigurate și optimizate. În acest fel, se va realiza un număr semnificativ de noi locuri de parcare.

Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.- mai transmite sursa citată. 

 

Citește și:

Sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din Tomis NordAgenții economici și producătorii locali din Piața Brotăcei vor refacerea trotuarelor și locuri de parcare!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii