Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat reținut pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO)

ro

09 Aug, 2024 14:52 195 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada iulie - august 2024, acesta ar fi procurat, deținut și comercializat diferite cantități de cristal (3-CMC, drog de mare risc) către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 200 și 1.000 de lei.
     
La data de 8 august 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada iulie - august 2024, acesta ar fi procurat, deținut și comercializat diferite cantități de cristal (3-CMC, drog de mare risc) către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 200 și 1.000 de lei.

La data de 8 august a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în orașul Năvodari, județul Constanța, fiind descoperite și ridicate aproximativ 33 de grame de substanță cristalină 3-CMC (drog de mare risc), o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii DIICOT au dispus reținerea bărbatului, iar astăzi, 9 august, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Mai multe activități de educație pentru siguranța copiilor și tinerilor pe timpul vacanței de vară efectuate de polițiștii din Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii