Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cățelușa Pușa și-a găsit un cămin plin de dragoste!

ro

04 Sep, 2024 13:22 226 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța


 Pușa a fost adoptată!

Doi tineri cu suflet mare au decis să-i ofere un nou început, iar acum Pușa are nu doar un cămin cald, ci și doi prieteni minunați care o iubesc necondiționat. Această adopție ne arată că, împreună, putem schimba destine și aduce lumină în viețile acestor animale adorabile.

Suntem bucuroși să vă împărtășim o veste minunată: micuța Pușa, o cățelușă de doar trei luni, și-a găsit un cămin plin de dragoste!, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 
Pușa a fost adoptată de o familie din Constanța, iar noile imagini ale ei demonstrează câtă bucurie și zâmbete poate aduce un cățel în viața cuiva. Acesta este doar începutul unui viitor fericit pentru Pușa, însă mai sunt și alți câini, la fel de jucăuși, deștepți și curioși, care așteaptă să-și găsească o familie iubitoare.
 

Vă invităm să le oferiți o șansă! În fiecare săptămână, puteți veni să-i cunoașteți pe acești câini minunați la adăpost, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, între orele 10:00 și 14:00, și joi între orele 9:30 și 17:30. Adopțiile sunt gratuite, iar pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 0733 045 213, a mai precizează sursa citată.

 
Implicarea comunității în adopția câinilor fără stăpân este esențială pentru a le oferi o viață mai bună. Distribuiți această veste și ajutați-ne să găsim un cămin pentru fiecare dintre aceste suflete neprețuite. Fiecare adopție este un pas înainte către o lume mai bună, plină de iubire și compasiune.
 

Vă așteptăm să deveniți parte din povestea lor și un client fidel  al „abonamentului la fericire”, adoptând un cățel și aducând bucurie în viața dumneavoastră  și a celor dragi, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Locuitorii din Constanța se implică în campania „Adoptă un cățel!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii