Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cum crede Mohammad Murad că poate fi pus în practică planul Simion

ro

26 Jul, 2024 19:46 276 Marime text


Mohammad Murad a participat astăzi la evenimentul despre „apartamentul mult visat!” la care a participat și George Simion la Constanța.

Acesta a oferit și o declarație după terminarea evenimentului.

Mohammad Murad, coordonator AUR la Constanța: „Am vorbit cu domnul președinte, este un plan care se poate realiza foarte ușor. E un plan care se poate realiza, este un preț decent, 700 mp. Nu costa mai mult prețul real. Restul este birocrație, bănci și profitul care este foarte mare. Eu va garantez ca în trei luni de zile eu livrez apartamente la acest preț. Important este ce ați întrebat dvs în conferința de presă, adică tânărul de până la 35 de ani sa plătească impozit pe salariu mai mic, astfel încât sa își poate permite să se descurce să cumpere o mașină, un apartament, să suporte o rată. Avem nevoie să cream locuri de munca și de doua chestiuni importante: taxare mai mică a muncii în primii 5-10 ani și statul sa nu mai pună presiune pe mediul de afaceri. Și atunci vom vorbi despre România productivă”.



Și tot el mai spune că sunt terenuri pârloagă care pot fi folosite pentru construcția acestor locuințe, multe dintre aceste terenuri aparțin unor companii de stat, cum ar fi CFR.

Și tot Murad a mai spus că pentru a dovedi că se poate aplica acest plan, i-a propus lui George Simion să construiască împreună de la zero o locuință în județul Constanța. Acest lucru se va întâmpla în următoarea perioada, a mai spus coordonatorul filialei AUR Constanța.

Citește și:
LIVE TEXT: Zeci de constănțeni îl așteaptă pe George Simion la sediul partidului! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii