Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Furt dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța!

ro

24 Oct, 2024 11:56 428 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un bărbat de 50 de ani a fost reținut după ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 24 octombrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Oficial de la IPJ Constanța

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța– Secția 4 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Astfel, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, bărbatul ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 24 octombrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.



Citește și:

Știri ConstanțaFurturi în transportul în comun. Bărbat reținut de poliție la Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii