Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Furturi în transportul în comun. Bărbat reținut de poliție la Constanța

ro

19 Oct, 2024 17:00 151 Marime text
Sursa foto: Freepick.com Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, prin Serviciul Municipal de Investigații Criminale, au reținut un bărbat în vârstă de 50 de ani, suspectat de comiterea a două infracțiuni de furt calificat. 

Se pare că bărbatul este implicat în furtul unui portofel și al unui telefon mobil, incidente petrecute în datele de 9 iunie și 12 octombrie a.c. Bunurile sustrase aparțineau unor persoane care utilizau un mijloc de transport în comun din municipiul Constanța.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

Astfel, la data de 9 iunie a.c., respectiv 12 octombrie a.c., bărbatul ar fi sustras un portofel și un telefon mobil. Bunurile sustrase aparțineau unor persoane, care circulau cu un mijloc de transport în comun în municipiul Constanța.  

În urma probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 19 octombrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.



Citește și:

Furt la un magazin din Tulcea! Ce a declarat făptașul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii