Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Haine contrafăcute, vândute într-un magazin din Eforie Sud, descoperite de jandarmi (FOTO)

ro

24 Jul, 2024 14:09 212 Marime text

Marți, 23.07.2024, în jurul orei 21:30, în timp ce se aflau într-o misiune de rutină în localitatea Eforie Sud, Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au constatat faptul că, într-un magazin situat pe strada Dezrobirii din localitate, un bărbat oferea spre vânzare 25 de tricouri care aveau însemnele unor mărci de renume.

Datorită acestui motiv jandarmii l-au legitimat pe cel în cauză și i-au cerut actele care să confirme proveniența mărfurilor expuse spre vânzare, susceptibile a fi contrafăcute (comercializarea unor asemenea produse fiind sancţionată de legea 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice), transmit reprezentanții IJJ Constanța. 

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a cumpărat articolele respective dintr-un complex comercial de renume din București, neștiind că sunt contrafăcute și că vânzarea unor astfel de produse este sancționată de lege.

Articolele respective au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării şi împreună cu actele de sesizare a organelor de urmărire penală cu privire la suspiciunea de  săvârșire a unei infracțiuni au fost predate către poliţie în vederea continuării cercetărilor.- a mai punctat sursa citată. 

 
foto: IJJ Constanța 


Citește și:

Bagi rufe la mașina de spălat, seara? Ministrul Energiei vine cu recomandări
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii