Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Horia Constantinescu anunță primul subiect de podcast! Iată despre ce este vorba (FOTO)

ro

20 Jul, 2024 10:46 419 Marime text

Horia Constantinescu a lansat primul subiect al unui podcast, abordând o problemă de mare actualitate: comerțul ambulant. Acțiunea de combatere a acestui fenomen a avut loc în Costinești, urmată de spălarea falezei pe timp de noapte.

„Această stațiune poate și trebuie să renască!” a subliniat Constantinescu, accentuând efectele negative ale cerșetorilor, vânzătorilor ambulanți și hoților asupra turismului de pe litoral. În ultimii ani, aceste probleme au contribuit la deteriorarea imaginii stațiunilor de pe litoralul românesc.

Constantinescu a mulțumit autorităților pentru eforturile lor. 

Vă prezentăm în rândurile de mai jos postarea integrală a lui Horia Constantinescu de pe pagina de socializare: 
 

Primul subiect de pHodcast: COMERȚUL AMBULANT (în cursul acestei zile)

Amplă acțiune de combatere a fenomenului de comerț ambulant în Costinești, urmată de spălarea falezei, noaptea.

Această stațiune poate și trebuie să renască

In ultimii ani, ca de fapt pe întreg litoralul, cerșetorii, vânzătorii ambulanți, hoții, purtătorii de boxe din care urlă manelele, au contribuit și continuă să o facă la distrugerea turismului.


Legile par facultative pentru unele autorități!

Jandarmeria, poliția națională și locală s-au implicat în acțiunea de aseară la solicitarea Primăriei Costinești și trebuie să le mulțumim pentru acest pas important!- se arată în conținutul postării. 


Amintim că, Horia Constantinescu a anunțat că se va suspenda din funcția de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Constanța până la începutul anului viitor (n.r. 6 luni).

Constantinescu va intra timp de 15 zile în concediu și ulterior se va suspenda din funcția deținută la nivelul Comisariatului din Constanța cel puțin până la începutul anului viitor.

Într-o postare de pe rețelele sociale, Horia Constantinescu lasă de înțeles că a luat această decizie pentru a se dedica mai mult familiei sale.


foto: facebook: Horia Constantinescu



Citește și:

Decizie neașteptatăHoria Constantinescu se suspendă de la conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța - „Parcă sunt Sisif"!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii