Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer băut și cu mașina neîmatriculată, depistat în trafic, la Constanța

ro

06 Oct, 2024 15:10 165 Marime text

foto: IPJ Constanța Ieri, 5 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, de 35 de ani, care ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe strada Medeea din Constanța.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite IPJ Constanța. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei.

De asemenea, la data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, de 35 de ani, care ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe strada Medeea.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.

La acțiune au participat și polițiști locali.



Citește și:

Știri ConstanțaVitezomanii, în atenția Poliției. Amenzi într-o razie rutieră la Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii