Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Locuitorii comunei Cumpăna sprijină prin donații pe cei afectați de inundații din județul Galați

ro

05 Oct, 2024 10:23 194 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Cumpăna News




Locuitorii comunei Cumpăna, județul Constanța, au avut parte de un moment plin de emoție și solidaritate. Convoiul umanitar care a fost încărcat  cu donațiile cumpenenilor, a pornit spre comuna Cudalbi, județul Galați, pentru a aduce un strop de speranță și alinare familiilor grav afectate de inundațiile recente.
 
 
Un număr de peste 30 de persoane dedicate din comunitatea Cumpenei, alături de primarul Mariana Gâju, vor însoți convoiul umanitar, format dintr-un TIR și trei autoutilitare pline cu donații, asigurându-se că toate produsele colectate ajung direct în mâinile celor care au nevoie de ele, fără intermediari.
 

„Ajutorul nostru va aduce zâmbete și speranță direct în casele celor care se confruntă cu pierderi imense. Dorim să mulțumim din nou, din suflet fiecărei persoane care a contribuit la această campanie de strângere de donații, fie că ați donat produse, timp, resurse sau energie pentru această cauză nobilă. Solidaritatea și implicarea voastră reprezintă un exemplu pentru noi toți și demonstrează că atunci când ne unim forțele, putem schimba vieți.

Astăzi, împreună, prin acest gest de bunătate, arătăm că suntem alături de cei în suferință, indiferent de distanțe sau dificultăți. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat și pentru că, în momente de nevoie, inima comunei Cumpăna bate pentru a-i ajuta pe ceilalți” au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna, cu acest prilej.
 

 
 
Citește și
Știri ConstanțaEchipa de junioare a clubului „Victoria Cumpăna” s-a clasat pe locul doi pe țară în cadrul Campionatului Național de Junioare la Gimnastică Ritmică
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii