Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Echipa de junioare a clubului „Victoria Cumpăna” s-a clasat pe locul doi pe țară în cadrul Campionatului Național de Junioare la Gimnastică Ritmică

ro

05 Oct, 2024 08:36 206 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Cumpăna News





În perioada 3-4 octombrie 2024, în județul Covasna, municipiul Sfântu Gheorghe, s-a desfășurat Campionatul Național de Junioare la Gimnastică Ritmică. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică în colaborare cu ACS Carla Ritmic Gim Brașov și Primăria Municipiului Sf. Gheorghe.
 
În cadrul Sepsi Arena, zeci de sportive, printre care și componente ale lotului național, cu multiple medalii europene și mondiale, au oferit un adevărat spectacol de talent, emoție și grație în parcursul lor spre cele mai strălucitoare medalii și obținerea calificării la Cupa României.
 
Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna a fost reprezentat în competiție, obținând și de această dată rezultate onorabile, după cum urmează:
Echipa de junioare a clubului  s-a clasat pe locul doi pe țară , iar sportiva Țilincă Izabela s-a clasat pe locul 6 în competiție, rezultat ce o califică la Cupa României.
 
De asemenea, sportiva Cașăriu Elena a fost inclusă pe Locul 10 în TOP 10 Gimnaste ale Anului 2024, premiere oficiată de Federația Română de Gimnastică Ritmică.
 
Astăzi, începând cu ora 10.00 sportivele  se vor întrece în “Campionatul Național de Junioare IV”, în aceeași locație
 
Citește și
Talentat! Andrei Cristian Diaconescu, de la CS NăvodariMic sportiv medaliat, elev de zece, a interpretat la festival o melodie a lui Ștefan Bănică (GALERIE FOTO + VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii