Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Misiunea umanitară organizată de Primăria comunei Cumpăna pentru sinistrații din Galați s-a finalizat cu succes

ro

06 Oct, 2024 14:21 154 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Cumpăna News




Misiunea umanitară organizată de Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța, în sprijinul locuitorilor din comuna Cudalbi, județul Galați, grav afectați de inundații, s-a încheiat cu succes astăzi.
 
Convoiul umanitar, încărcat cu generozitate de locuitorii din comuna Cumpăna, a ajuns cu bine la destinație, iar ajutoarele oferite au fost primite cu recunoștință de 111 familii aflate în dificultate.
 

„În cadrul acestei campanii am reușit să distribuim o varietate de produse esențiale pentru refacerea vieților și funcționarea normală a gospodăriilor celor afectați. Fiecare familie a primit: haine noi, detergenți, perne, pilote, lenjerii de pat, tacâmuri, seturi de pahare, prosoape, medicamente, farfurii, cizme de cauciuc, produse de curățenie, găleți plastic și ligheane. De asemenea, s-au distribuit alimente neperisabile, conserve, pâine, brânză și apă plată, iar pentru familiile cu animale, saci cu cereale.
Am oferit și ajutoare suplimentare pentru sprijinirea educației și refacerea infrastructurii comunei, comunitatea noastră dăruind mobilier pentru grădiniță – 189 de măsuțe și scaune. În plus, s-au distribuit 109 ghiozdane echipate cu rechizite copiilor din comună, 384 de saci de grâu, seturi de pat + saltea, precum și mobilier sau alte tipuri de rechizite pentru afectați”, spun organizatorii acțiunii.

 
Mobilizarea exemplară a întregii comunități din comuna Cumpăna a fost impresionantă.
 

„Această campanie a fost posibilă datorită spiritului dumneavoastră de solidaritate și a implicării necondiționate. Fiecare dintre dumneavoastră, fie că ați donat produse, timp sau energie, a contribuit la aducerea unui strop de speranță în viețile celor care au trecut prin momente grele
Mulțumirile noastre se îndreaptă către fiecare persoană care a participat la această campanie, dar și către cei care au sprijinit logistic organizarea și desfășurarea acestei acțiuni umanitare. Prin intermediul acestei misiuni, am arătat că suntem o comunitate puternică, gata să ajutăm atunci când este nevoie, indiferent de provocările pe care le întâmpinăm.

În numele celor 111 familii din Cudalbi și a administrației publice, vă mulțumim pentru tot sprijinul oferit. Fiecare gest de generozitate a făcut o diferență reală și a adus puțină alinare celor care încearcă să revină la viața de dinainte de inundații! ”, precizează reprezentanții Primăriei Cumpăna.

 
 
 
Citește și
Știri ConstanțaLocuitorii comunei Cumpăna sprijină prin donații pe cei afectați de inundații din județul Galați
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii