Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Nereguli pe străzi. Rezultatele acțiunilor Poliției la Murfatlar și Năvodari

ro

22 Sep, 2024 18:52 450 Marime text
foto cu rol ilustrativ Ieri, 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari și Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat acțiuni menite să asigure ordinea și liniștea publică în zonele respective.

Aceste acțiuni au avut ca scop prevenirea și combaterea neregulilor, rezultând în aplicarea unui număr semnificativ de sancțiuni contravenționale.
 

Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei. 
Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare. 


La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală 6.000 de lei. 
Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare. 



Citește și:

Trei incidente rutiere la Constanța! Poliția intervine
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii