Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța O tânără se prefăcea surdo-mută și cerșea bani de la turiștii din Satul de Vacanță

ro

23 Aug, 2024 13:30 248 Marime text

Acțiuni ale polițiștilor: Sursa foto, Primăria Constanța


Ieri, 22 august 2024, în jurul orei 22:00, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în Satul de Vacanță o persoană de sex feminin în vârstă de 19 ani, din comuna Bărbulești, Ialomița, care solicita diverse sume de bani de la persoanele ce tranzitau zona.

 

Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză a fost interceptată, legitimată și condusă la sediul Poliției Stațiunii Mamaia pentru întocmirea documentației specifice și predarea acesteia în vederea continuării cercetărilor, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă la înșelăciune. La controlul corporal efectuat asupra tinerei și a genții pe care o avea asupra sa a fost găsită suma de 360 lei, a transmis Primăria Municipiului Constanța.

 
Tânăra inducea în eroare trecătorii, simulând faptul că este persoană surdo-mută, prezentându-le un formular cu inscripția unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire.
 

„Totodată, menționăm faptul ca de la începutul sezonului estival 2024 au mai fost depistate alte 9 persoane din aceeași comună - Bărbulești, jud. Ialomița, care săvârșeau aceeași faptă. Și aceste persoane au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Mamaia pentru continuarea cercetărilor.
 
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, a încheita sursa citată.



Citește și
Primăria Eforie dezvoltă infrastructura verde cu bani europeni. Două proiecte depuse la APM Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii