Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Paradă a motocicliștilor în stațiunea Venus. Polițiștii au asigurat deplasarea în siguranță a coloanei (VIDEO)

ro

17 Jun, 2024 12:32 662 Marime text

Stațiunea Venus din județul Constanța, a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei parade, unde uniți de aceeași pasiune, cea pentru motoare, sute de motocicliști au participat. 

Astfel, polițiștii au asigurat deplasarea în siguranță a coloanei de motocicliști, care a parcurs un traseu de aproximativ 16 kilometri, spre sudul litoralululi, oferind celor prezenți un spectacol impresionant.

Potrivit IPJ Constanța, de asemenea, au luat măsuri pentru  fluidizarea traficului și au desfășurat acțiuni de informare a motocicliștilor, pentru a preveni accidentele rutiere în care aceștia ar putea fi implicați.



Oficial de la IPJ Constanța 

Uniți de aceeași pasiune, cea pentru motoare, sute de motocicliști au participat, sâmbătă, 15 iunie a.c., la o paradă ce a avut loc  în stațiunea Venus. Polițiștii au luat măsuri pentru buna desfășurare a acesteia, dar și de informare a motocicliștilor.

Astfel, polițiștii au asigurat deplasarea în siguranță a coloanei de motocicliști, care a parcurs un traseu de aproximativ 16 kilometri, spre sudul litoralululi, oferind celor prezenți un spectacol impresionant.

De asemenea, au luat măsuri pentru  fluidizarea traficului și au desfășurat acțiuni de informare a motocicliștilor, pentru a preveni accidentele rutiere în care aceștia ar putea fi implicați.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul unui festival de muzică rock ce s-a desfășurat în stațiunea Venus. 

Pentru ca spectacolul să rămână o amintire plăcută pentru toți participanții, polițiștii au fost prezenți printre aceștia, pentru a preveni incidentele neplăcute și pentru a-i sfătui cum să se ferească de pericole.


Citește și: 

Eveniment la ConstanțaAventura Seawolves Bike Fest și Festivalul Moto-Rock, la ultima ediție. Paradă moto în stațiunile de pe litoral (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii