Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Peste 278.000 de fani s-au bucurat de ediția a șasea a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa

ro

08 Jul, 2024 14:47 178 Marime text

 
  • Peste 68.000 de participanți în cea de-a patra zi de Neversea la show-urile G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Dub FX.
 
Peste 68.000 de participanți în cea de-a patra zi de Neversea la show-urile G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Dub FX.
 
Cea de-a patra zi de Neversea a atras peste 68.000 de participanți care au fost alături de artiștii lor preferați: G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Sara Bluma, Dub FX, Pax Tulum, Jeru Da Damaja, precum și Puya, Delia, DOC, Vescan și Macanache.
 
În cele patru zile de festival, peste 278.000 de fani au participat la cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Ingredientele cele mai caliente ediții Neversea de până acum au fost: cei peste 100 de artiști de la cele patru scene, experiențele memorabile oferite de partenerii festivalului, fanii care au cântat și dansat până la răsărit.
 
G-Eazy a fost unul dintre cei mai așteptați artiști ai celei de-a șasea ediții Neversea. Acesta a lansat de curând albumul “Freak Show” care include colaborări cu French Montana, Coi Leray, Kali. O parte dintre noile piese au putut fi ascultate live aseară pe plaja Neversea din Constanța. G-Eazy a fost extrem de impresionat de energia fanilor, iar hituri precum “Me, Myself and I”, “Tumblr Girls”, “No Limit”, “Him and I” au transformat show-ul într-una dintre amintirile speciale de la Neversea 2024.
 
Steve Aoki a adus multă energie în ultima seară de festival, dar și celebrele torturi așteptate la fiecare show de fani cu pancarte care să îi atragă atenția.
 
Tujamo a petrecut până la răsărit cu zecile de mii de fani care au ales distracția la malul mării.
 
Toți cei care doresc să fie parte din experiența Neversea la cea de-a șaptea ediție se pot înregistra pe site-ul https://neversea.com/.
 
Puya a urcat pentru prima dată pe scena principală de la Neversea și a declarat că are emoții foarte mari.
 
Delia a susținut un super show la main stage, iar invitații speciali au fost Antonia și Iustin de la HVNDS.
 
Cele patru apusuri și patru răsărituri de la NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 6 ediții de festival, peste 1.4 milioane de iubitori NEVERSEA s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.
 

Citește și:
Neversea 2024: O atenție deosebită acordată asigurării primului-ajutor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii