Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Polițiștii din Murfatlar au aplicat amenzi în urma verificărilor nocturne

ro

02 Aug, 2024 21:30 167 Marime text
foto cu rol ilustrativ: DGPMB Polițiștii din Murfatlar, Secția 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai, Techirghiol și Negru Vodă au desfășurat activități de menținere a ordinii și siguranței publice, verificând persoane și vehicule pentru prevenirea faptelor antisociale.

Date oficiale de la IPJ Constanța

Acțiuni ale polițiștilor


În noaptea de 1/2 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și prevenirea oricăror fapte antisociale.
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 11 persoane și au fost verificate 8 vehicule. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.600 de lei.
De asemenea, au fost oprite din circulație 2 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.


La data de 1 august a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au desfășurat activități, în sistem integrat, în cadrul Acțiunii Blocada. 
Acțiunea s-a desfășurat în localitățile Vama Veche, 2 Mai și Limanu, având ca scop menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea oricăror fapte antisociale, precum și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise. 
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 41 de persoane și au fost verificate 26 de vehicule. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei.

La data de 1 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au desfășurat activități pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică. 
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 45 de persoane și au fost verificate 36 de vehicule. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.600 de lei.

La data de 1 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au desfășurat activități pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică. 
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 22 de persoane, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.650 de lei.
De asemenea, au fost oprite din circulație 3 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.



Citește și:

Știri ConstanțaConducere ilegală și consum de alcool și droguri, în Eforie Nord. Un șofer a fost reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii