Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șoferi verificați de Poliție pentru alcool și substanțe interzise în zonele Lazu și Corbu

ro

10 Aug, 2024 14:00 205 Marime text

foto cu rol ilustrativ: Poliția Română Pe 9 august 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au intervenit în două incidente distincte.

La ora 15.30, au identificat un bărbat de 56 de ani, care conducea un autoturism pe DN 39, dinspre localitatea Lazu către A4. Testele preliminare au indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Mai târziu, la ora 23.45, polițiștii din cadrul Poliției Năvodari au depistat un alt bărbat, de 49 de ani, conducând pe strada Principală din Corbu sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Datele IPJ Constanța 

La data de 9 august a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Serviciul de Siguranță Rutieră Constanța au identificat un bărbat, de 56 de ani, care ar fi condus un autoturism pe DN 39, dinspre localitatea Lazu cătrea A4.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. 

La data de 9 august a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Poliției Năvodari au identificat un bărbat, de 49 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Principală, în localitatea Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



Citește și:

Știri ConstanțaȘofer posibil drogat implicat într-un accident în Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii