Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șoferiță posibil drogată și cu permisul suspendat, în stațiunea Mamaia!

ro

26 Jun, 2024 10:03 358 Marime text
Polițiștii din Constanța au descoperit la data de 22 iunie, în Mamaia, o șoferiță de 36 de ani, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.- transmit reprezentanții IPJ Constanța.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 23.35, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia.

Șoferul a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de o femeie, de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost găsite o țigară confecționată artizanal și patru pastile ce conțineau substanțe susceptibile a avea substanțe psihoactive, precum și mai multe foițe folosite la confecționarea țigărilor și două grindere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constața, potrivit competenței.


Citește și:

Oficial de la IPJ Constanța, despre accidentul unde un copil a fost rănit. Șoferița a fugit de la locul faptei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii