Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un șofer băut a intrat cu mașina în gardul unui imobil, în Techirghiol

ro

03 Jun, 2024 16:04 894 Marime text
 

Un incident produs în data de 2 iunie 2024 a adus polițiștii din cadrul Poliției Orașului Terchirghiol în mijlocul unei situații de urgență.

În jurul orei 15.15, aceștia au fost sesizați cu privire la un autoturism care rula haotic pe străzile orașului. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul pierduse controlul direcției și a lovit gardul unui imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Poliția. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 15.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Terchirghiol au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe străzi.

Polițiștii au depistat autovehiculul respectiv pe strada Macilor, constatând că șoferul a pierdut controlul direcției și a lovit gardul unui imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Citește și:

IPJ ConstanțaDosar penal pe numele unui bărbat care ar fi provocat accident sub influența alcoolului, în Valu lui Traian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii