Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un turist a comadat pește la o terasă de pe litoral. A primit „păstrăv de pe Temu”

ro

05 Aug, 2024 18:02 328 Marime text
foto: Facebook/Bogdan Iasinovschi  Un turist a avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută la o terasă de pe litoral. 

Forate dezamăgit de ce a primit în farfurie, turistul a făcut o postare publică pe pagina de socializare cu imaginea cu mâncarea primită: „It ain`t much, but at least it`s expensive” / „Nu este mult, dar măcar este scump”, se arată în conținutul postării de pe Facebook.

El a scris în comentarii că în locul peștelui pe care îl aștepta a primit în farfurie „păstrăv de pe Temu” sau „scrumbie după 237 de ani în Vaslui”.

Și alți turiști au reclamat serviciile de proastă calitate ale locației cu pricina. 

„Nu ca mă laud, dar până și mâncarea gătită de mine arată mai bine. Și eu NU știu să gătesc nimic. Nici apă nu știu să fierb. Cu plăcere“, a comentat un internaut la postare.

„da frate...am fost și eu azi....


78 lei un gunoi de biban și 56 lei parcă un păstrăv+ 15 lei o porție de legume pe grătar asta însemnând o jumătate de roșie, o jumătate de ceapă și 3 felii de dovleac tăiate pe lungime.Ori n-am mai fost eu de mult 'în lume' ori....

Cică la Cernavodă, în zona canalului de răcire, trag foarte bine, un singur pește la 2 - 3 cârlige de-o dată.

:-)))) macar e pe farfurie. Sa vezi cum e cand e si mic, si scump, si servit pe carton- au comentat internauuții la postarea turistului. 

Să nu uităm că, Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) atrage atenția asupra unei posibile încălcări a  OUG nr. 67/2023. Pe litoralul românesc, un kilogram de zahăr Coronița se comercializează la prețul de 20 de lei, deși conform Ordonanței de Urgență nr. 67/2023, adaosul comercial pentru zahăr este strict reglementat.


Citește și:

APC România semnalează prețuri abuzive la zahăr pe litoral! Iată cu cât se vinde un kilogram de zahăr Coronița (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii