Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța O nouă licitație pentru reabilitarea Teatrului de Vara de la Mamaia

ro

04 Aug, 2023 11:32 1194 Marime text
Licitația pentru servicii de proiectare (documentații avize, DTAC, DTOE, Proiect tehnic), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție “Reabilitare și Modernizare Teatru de Vară Mamaia" a fost anulată în luna iulie a.c., deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.

Licitația a fost reluată în SEAP în această săptămână de Consiliul Județean Constanța.

Scopul obiectivului de investiții este reabilitarea și modernizarea imobilului Teatru de Vară Mamaia (consolidarea elementelor de rezistență afectate ale corpurilor C1 și C2, inclusiv a scărilor de acces, amenajarea locurilor în sala de spectacol și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități, izolarea corespunzatoare a elementelor de construcție, refacerea instalațiilor electrice, sanitare, hidranți interiori și exteriori, dotări aferente, asigurarea iluminatului de siguranță, sisteme de detecție incendiu).

Imobilul este format din teren (6.994mp) și construcție: teatrul de vară cu regim de înălțime D+P+2E și o suprafață construită la sol de 3.672mp.

Certificatul de urbanism pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului de Vară Soveja cu o valabilitate de 12 luni a fost emis în decembrie 2022.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 15.476.792,71 lei, iar operaratorii economici interesați de achiziție pot depune oferte de preț până în data de 24.08.2023 în SEAP.


Citește și:

Consiliul Județean Constanța a anulat o licitație care viza reabilitarea Teatrului de Vara Mamaia (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii