Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri România Percheziții la persoane suspectate că ar fi furat 50.000 de lei dintr-o mașină (VIDEO)

ro

18 Jun, 2024 10:20 597 Marime text
Foto ilustrativă


Poliția Română a emis un comunicat prin care transmite că la data de 18 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pun în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județul Ilfov, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.
 
2 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.
 
Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi sustras dintr-un autoturism aproximativ 50.000 de lei.
 
Aceleași persoane, spun polițiștii, ar mai fi încercat să sustragă, în perioada decembrie 2023-ianuarie 2024, mai multe bunuri dintr-un alt autoturism, pe care l-ar fi urmărit pe raza mai multor județe,folosind un dispozitiv de localizare.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.


 

Citește și:
Percheziții DNA la sediul IPJ Cluj, într-un dosar de corupție! Ancheta l-ar viza pe nepotul fostului ministru de Interne Ioan Rus
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii