Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Tulcea Festivitate de premiere a celor mai talentați copii înscriși în concursul „Micul Agricultor“

ro

09 Oct, 2024 14:12 145 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • Astăzi, începând cu ora 11.00, la sala „Dobrogea“ a Consiliului Județean Tulcea, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai talentați copii înscriși în concursul „Micul Agricultor“, ajuns la a patra ediție.

Competiția online lansată de Consiliul Județean Tulcea și-a propus să marcheze Ziua Recoltei și să invite tinerii tulceni să se implice în activități agricole.

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat la eveniment.

„Este a patra ediție a acestei competiții și mă bucur să văd că, în acest an, au participat concurenți de vârste atât de fragede: pe lista premianților avem copii între 7 și 11 ani. Așa cum le spun tuturor concurenților la competițiile noastre, chiar dacă cineva primește Marele premiu, iar alții primesc premii speciale, pentru noi sunteți cu toții câștigători pentru că efortul vostru ne demonstrează că vă implicați în acest tip de concursuri și că aveți parte de întreaga susținere a familiei“, a declarat, în cadrul evenimentului, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.



Câștigătorii ediției 2024 a concursului „Micul agricultor“: Marele Premiu -Robert-Adrian Calispera, Premiu special-Matei Ionuț Jenaru, Premiu special- Ștefania-Emilia Pîslaru , Premiu special - Irina Bașchir, Premiu special - Rebeca Enache.
 
Citește și
Șapte exemplare de sturion au fost descoperite de polițiștii de frontieră din județul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii