Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strada Acad. Petre T. Frangopol (fostă Cuarțului) se transformă într-o arteră de circulație cu trafic rutier în condiții optime

ro

09 Aug, 2024 10:47 250 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța






Echipele Confort Urban sunt aproape de finalizarea  lucrărilor de reamenajare a carosabilului pe strada  Acad. Petre T. Frangopol (fostă Cuarțului) din cartierul Universitate, potrivit Primăriei Constanța.
 
„Astăzi se intervine cu utilaje pentru asfaltare, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat  total până la ora 16:00. Este ultima stradă  din totalul celor 8 care au fost construite de la zero în acest cartier”, se arată într-un comunicat transmis.
 
Lucrările sunt finanțate din fondul special destinat investițiilor. Potrivit proiectului, se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. La final vor fi aplicate marcajele rutiere.
 
„Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.”, precizează edilii.
 
 
 
 
Citește și
Știri Constanța Max a găsit un nou cămin. Adopție fericită la Constanța, pentru un pui de cățel de 5 luni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii