Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studiu depus la APM în vederea edificării de parcări publice supraetajate în zona Piața Tomis III din Constanța

ro

28 Aug, 2024 16:04 192 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța






MUNICIPIUL CONSTANŢA, titular al proiectului: „Elaborare documentație tehnico-economică (Studiu de Fezabilitate) în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCUREGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADECVATĂ, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Elaborare documentație tehnico-economică (Studiu de Fezabilitate) în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța” propus a fi amplasat în mun. Constanța, zona Dacia - bd. Tomis, zona Piața Tomis III.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 13:00 și la adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Citește și
Primăria Mangalia caută firmă de consultanță pentru proiectul delegării serviciului de iluminat public
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii