Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supărarea primarului Chițac - ”Regret numirile lui Horia Constantinescu și Feliciei Ovanesian. Au studii de proastă calitate!” - VIDEO

ro

25 Oct, 2024 13:19 1284 Marime text
Vergil_Chitac
  • La finalul ședinței CLM Constanța, primarul Vergil Chițac a dezvăluit că regretă faptul că i-a numit în funcții pe Horia Constantinescu și pe Felicia Ovanesian.

”Am fost atât de neinspirat. Eu sunt un tip rațional și întotdeauna am analizat foarte bine. De exemplu, Horia Constantinescu venea de pe funcția de șef al ANPC-ului. Cine poate conduce mai bine o direcție decât unul care a controlat din punctul de vedere al calității serviciilor si privatul si publicul. Vine unul care știe ce înseamnă calitatea serviciilor și acum furnizează servicii pentru populație. 

Uite că, viața bate filmul. Am greșit pentru că a fost pentru prima dată când, în cazul celor doi, când am promovat pe cineva si nu m-am uitat la studiile lor. Au studii de proastă calitate”, a spus Vergil Chițac.



Citește și: 

LIVE TEXT ȘI VIDEO: Primarul Chițac, declarații la finalul ședinței CLM Constanța - „În luna decembrie, Cazinoul va fi gata!”


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii