Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de locuitori afectați de inundații în Galați și Vaslui au cerut ajutor la 112

ro

14 Sep, 2024 13:25 191 Marime text

 
  • Operatorii STS din Galaţi şi Vaslui au primit aproape 700 de apeluri la numărul de urgenţă 112 de la locuitorii afectaţi de inundaţii sau care aveau probleme medicale.
     
Operatorii STS din Galaţi şi Vaslui au primit aproape 700 de apeluri la numărul de urgenţă 112 de la locuitorii afectaţi de inundaţii sau care aveau probleme medicale.

Conform unui comunicat al STS, în contextul atenţionărilor de vreme severă, de vineri seara, la ora 21.00, până sâmbătă la ora 11.00, operatorii STS din Centrul 112 Galaţi au preluat şi procesat peste 550 de apeluri.

De asemenea, la nivelul Centrului 112 Vaslui au fost procesate peste 120 de apeluri.

Apelurile semnalau urgenţe cauzate de ploi abundente, inundaţii şi viituri sau probleme medicale în mai multe zone din cele două judeţe.

Cazurile au fost transferate în principal către ISU-SMURD şi Ambulanţă.

Având în vedere numărul mare de apeluri, STS a asigurat condiţiile tehnice şi operaţionale pentru preluarea tuturor apelurilor de urgenţă, iar împreună cu agenţiile de intervenţie a adaptat fluxurile de gestionarea a cazurilor anunţate la 112.



Citește și:
Patru persoane din județul Galați, decedate în urma fenomenelor meteo extreme. Ministerul Sănătății a organizat o celulă de criză! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii