Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Medgidia, descoperit de jandarmi cu substanțe interzise asupra lui

ro

05 Aug, 2024 13:29 347 Marime text
Foto: IJJ ConstanțaÎn această noapte, în jurul orei 00:05, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe Bulevardul Independenței din orașul Medgidia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în parcarea unui hypermarket, un tânăr cu vârsta de 23 de ani care stătea într-o zonă retrasă, neiluminată.  Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze pe bărbat și apoi să-l controleze corporal.

Potrivit IJJ Constanța, în urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra celui în cauză un pliculeț de plastic în care se afla o substanță cristalină de culoare albă, posibil cu efecte psihoactive.

Tânărul le-a spus jandarmilor că a primit pliculețul respectiv la un eveniment la care a participat cu câteva zile în urmă, fără a ști exact ce substanță este în el.

„Tânărul a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri).
Substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor“ - au mai menționat reprezentanții IJJ Constanța 

Citește și: 

O femeie a murit după ce a fost prinsă sub un autobuz. IPJ Constanța, precizări de ultim moment (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii