Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără rănită în accidentul de la 2 Mai - „Fizic voi rămâne cu sechele. Mai ales cu mâna“

ro

23 Aug, 2024 14:42 382 Marime text
Accident 2 maiUna dintre persoanele rănite în accidentul de la 2 Mai în care a fost implicat Vlad Pascu, în urma căruia alţi doi tineri şi-au pierdut viaţa, a afirmat că retrăirea acelor momente este foarte dureroasă. 

Tânăra a mai menționat că din punct de vedere fizic va rămâne cu sechele, conform Antena3.ro

”Este foarte greu să te duci la pomeni. Să retrăieşti acele momente iar şi iar. Este foarte dureros. Fizic voi rămâne cu sechele. Mai ales cu mâna. Sunt pe drumul cel bun. Am avut parte şi de medici foarte buni care m-au ajutat şi le mulţumesc şi le sunt recunoscătoare. Au dat tot ce au avut mai bun pentru a-mi repara fractura şi nervul. Nu sunt operaţii uşoare deloc. Chiar dacă nu va fi o recuperare de 100%, eu sper să pot să am două mâini funcţionale”, a afirmat tânăra rănită în accidentul de la 2 Mai.


Judecătoria Mangalia a decis realizarea unei expertize medico-legale în cazul a doi tineri răniţi în accident. Aceasta urmează să stabilească dacă cei doi supravieţuitori ai evenimentului rutier au rămas cu infirmitate permanentă, ceea ce ar putea duce la schimbarea încadrării juridice, din vătămare corporală în vătămare corporală cu circumstanţe agravante, ceea ce ar putea duce şi la o majorare a pedepsei pentru Vlad Pascu.

Sursa: Antena3.ro 

Citește și: 

Un an de la tragedia din 2 MaiDoi tineri au pierit, alți trei au fost răniți, nicio decizie pe fond. Procesul continuă la Judecătoria Mangalia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii