Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TAROM a anulat zborul de întoarcere în România a celor cinci turiste rămase în Iordania, din cauza agenției de turism Chef de Ducă

ro

02 Oct, 2024 09:39 358 Marime text
TAROM. Foto: Facebook ANPC

Cele cinci femei care au călătorit alături de doi medici din Constanța în Amman, Iordania, în perioada 23-30 septembrie a.c., au fost înștiințate de TAROM că zborul de întoarcere din data de 2 octombrie a fost anulat.
 
Informația ne-a fost oferită de Mihaela Ionescu, unul dintre turiștii plecați în vacanță în Capitala Iordaniei, care a precizat că cele cinci femei vor rămâne în continuare acolo.
 
Pe această cale amintim că grupul de șapte turiști români care au plecat în Amman a plătit bilete dus-întors agenției de turism din Constanța Chef de Ducă, însă aceasta le-a cumpărat biletele doar pentru plecarea spre Iordania.
 
Soții Ionescu și-au cumpărat biletele de retur din banii proprii și au plătit și zborul de întoarcere a două dintre femeile din grup, care rămăseseră fără bani. Celelalte trei au plătit pentru încă două nopți de cazare și pentru avionul de întoarcere, urmând ca toate cinci să plece în seara de 1-2 octombrie din Amman.

Cum a răspuns agenția Chef de Ducă la recenzia negativă

În urma recenziei negative lăsate de Mihaela Ionescu la adresa agenției, aceasta a revenit cu un răspuns ironic.
 
„Nu vă mulțumim pentru recenzia lăsată și pentru că ați ales agenția noastră. Ne bucurăm să aflăm că ați fost capabili să rezolvați singuri problema zborului, demonstrând abilități de organizare demne de invidiat.
E întotodeauna plăcut să vedem că, în fața unei situații complicate, unii clienți devin avocați ai propriilor interese dar și al altor turiști care ar putea, desigur, să se exprime și singuri”, e o parte din răspunsul agenției.   

Răspunsul agenției de turism Chef de Ducă
 
Citește și:
Șapte persoane, printre care doi medici din Constanța, abandonați în Iordania de agenția de turism Chef de Ducă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii