Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termocentrale Constanța SRL cumpără detectoare de scăpări de gaz natural pentru 13 centrale de bloc și cvartal (DOCUMENT)

ro

02 Jul, 2024 13:34 214 Marime text
Sursa foto - freepik.com
  • În cadrul centralelor de bloc și cvartal preluate de Societatea Termocentrale SRL de la Societatea Termoficare SRL, există un număr de 13 centrale care nu sunt dotate cu senzori pentru detectarea scăpărilor de gaze.
  • Prin urmare, Termocentrale Constanța SRL va monta și pune în funcțiune detectoare de scăpări de gaz natural pentru cele 13 centrale de bloc și cvartal. Valoarea estimată a achiziției este de 45.000 lei.
 
Termocentrale Constanța SRL anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Montare și punere în funcțiune detectoare de scăpări de gaz natural și ventile electrice de închidere pentru un număr de 13 centrale de bloc și cvartal“.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 45.000 lei. Ofetele vor fi depse până pe data de 03.07.2024, ora 23:30 și vor conține:
certificatul constatator emis de ONRC și autorizatia ANRE tip EDIP.
 
În cadrul centralelor de bloc și cvartal preluate de Societatea Termocentrale SRL de la Societatea Termoficare SRL, există un număr de 13 centrale care nu au fost dotate încă din faza de proiectare/constructie cu senzori pentru detectarea scăpărilor de gaze și ventile electrice cu închidere rapidă. Acest lucru este obligatoriu pentru centralele noi sau aflate deja în funcție prin ordinul A.N.R.E. 89/10.05.2018. obligativitatea montării detectoarelor automate de gaz la art. 129 si art 144 din Normele tehnice pentru proiectarea, executarea și exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale.
 
În acest sens, pentru a evita apariția unor accidente cu urmări extrem de grave privind integritatea instalațiilor sau accidentarea personalului deservent și a locatarilor blocurilor, ca urmare a unor explozii cauzate de acumulări de gaze, este necesară achiziționarea, montarea și punerea în funcțiune a senzorilor de detectare gaz și ventilelor electrice de izolare a gazului la intrarea în aceste centrale.
 
Cele 13 centrale sunt situate în blocurile de pe străzile: Aleea Fragilor nr. 4, Pescarilor nr. 37, Pescarilor nr. 65, Brizei nr. 1C, Brizei nr. 1E, Brizei nr. 1F, Brizei nr. 1G, Brizei nr. 1H, Lirei nr. 3A, Lirei nr. 3 B, Zefirului nr. 30, Zefirului nr. 28, Zefirului nr. 26.
 
 
Condiții pentru ofertanți
 
Ofertanții trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului.
 
Modalitatea prin care poate fi demonstrată îndeplinirea cerinței: se va prezenta certificatul constatator emis de ONRC. Informatiile cuprinse in Certificatul Constatator trebuie sa fie reale/actuale la data prezentarii documentului.
 
De asemenea, ofertantul trebuie să fie autorizat ANRE pentru executie instalații de utilizare a Gazelor Naturale. Se va prezenta autorizația ANRE tip EDIB.
 
Oferta tehnico-economica va corespunde cerințelor minime prevăzute în caietul de sarcini. Prețul ofertei va fi prezentat în lei și va include toate condițiile financiare și comerciale legate de obiectul contractului. Perioada minimă pe parcursul careia ofertantul trebuie să își mențina ofertă este de 30 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).
 
Atribuirea se va face în baza criteriului „prețul cel mai scăzut“ aplicat exclusiv ofertelor care îndeplinesc cerințele tehnice și comerciale impuse de autoritatea contractantă.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ședință CLM Constanța: Un proiect ce vizează Termocentrale Constanța SRL, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

 
Certificat de urbanism pentru Termocentrale Constanța! Va construi o unitate de producere a energiei electrice din surse solare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii