Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri aspiranți la cariera militară, sărbătoriți de Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța (FOTO)

ro

10 Sep, 2024 18:48 173 Marime text
foto: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza"Astăzi, 10 sepetembrie 2024, Octavian și Flavius, doi tineri de 13 ani care și-au descoperit pasiunea pentru cariera militară după ce au participat la Tabăra de vară pentru cercetași organizată de Ministerul Apărării Naționale, au fost sărbătoriți de Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" din Constanța.

Octavian, deja hotărât să devină pilot pe avioane de vânătoare, și Flavius au avut parte de o surpriză specială din partea colegiului. Doi elevi ai colegiului militar le-au adus un tort aniversar, marcând astfel o zi de neuitat pentru cei doi tineri aspiranți.
 


Iată postarea de pe pagina de socializare Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza"

Octavian și Flavius împlinesc astăzi 13 ani, iar după ce au participat la Tabăra de vară pentru cercetași organizată de Ministerul Apărării Naționale, în ei a încolțit dorința de a deveni militari.

Octavian știe sigur deja că dorește să fie pilot pe avioane de vânătoare. În tabără au fost atenți, deschiși să încerce toate activitățile, au făcut alpinism, înviorare și au învățat să acorde primul ajutor.

Pentru a le face o bucurie în această zi specială, colegiul nostru i-a surprins cu un tort adus de doi elevi CNMAIC marcând astfel momentul cu o amintire de neuitat.

La mulți ani! De la anul vă așteptăm alături de noi!

 


Citește și:

A început anul școlar 2024-2025Emoții și gânduri bune la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii