Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Acțiune cu ocazia Zilei Internaționale a traficului și a consumului ilicit de droguri (GALERIE FOTO)

ro

27 Jun, 2024 12:05 325 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ TulceaIeri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea– Biroul Siguranță Școlară și Biroul Rutier, în parteneriat cu jandarmi din cadrul I.J.J. Tulcea, și reprezentați ai Agenției Naționale Antidrog Tulcea, au desfășurat o acțiune cu ocazia Zilei Internaționale a traficului și a consumului ilicit de droguri .
 
Potrivit IPJ Tulcea, activitatea a avut loc în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea și a presupus informarea atât a copiilor cât a adulților privind riscurile traficului și consumului de droguri, polițiștii tulceni informându-i pe cei prezenți cu privire la efectele negative ale substanțelor psihoactive asupra vieții personale și asupra sănătății.

Această activitate a avut ca scop două direcții de acțiune:  una preventivă  și una de combatere  polițiștii tulceni fiind prezenți în școli  și în perioada următoare informând corespunzător tinerii privind consumul de droguri dar si comportamentul adecvat în școli și societate.

Citește și: 

Intervenții ale polițiștilor la finalul minivacanței de Rusalii, în stația de taxare de pe Autostrada A2 București-Cernavodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii