Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Declarațiile locuitorilor din Ceamurlia de Jos, satul natal al „Șacalului” și a uneia dintre victime - „Am văzut mașina albă, am văzut fata care a venit pe aici” (VIDEO)

ro

13 Sep, 2024 11:18 708 Marime text
Foto: Suspect în dosar de crimă - sursa: ZIUA de Constanța

Ies la iveală noi detalii despre tânărul suspectat că ar fi omorât două femei, poreclit „Șacalul”. Acesta este originar din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea , iar o vecină care a acceptat să stea de vorbă cu presa s-a declarat cutremurată de veștile care circulă prin sat. Aceasta este vecină atât cu familia presupusului criminal, precum și cu cea a uneia dintre victime.
 
Sigur că ne-a zdruncinat...  Îmi pare rău de părinți, că sunt cumsecade, dar uite că el s-a ales un derbedeu. Nu m-am dus s-o văd pe mama ei (a decedatei, tot din Ceamurlia de Jos – n.r.) că știu ce... Eu vă spun sincer, am și eu un băiat mort și unul care e-n Spania, cât de rău ar face un copil, dacă ești mamă, te doare, că ești mamă! Și nu vreau să mă duc s-o văd. Durere e și pe mamele care și-au pierdut fetele, durere e și pe ea că el o să fie închis pe viață, după cum s-a spus. Nu...
 
Întrebată dacă l-ar mai văzut și cu alte femei, în sat, femeia a spus:
Da, a fost și căsătorit cu o femeie. Se mutase aici, într-o casă, acum ceva vreme, anul trecut, nu mai țin minte, dar altceva nu pot să știu, că eu sunt bătrână, nu prea ies în sat, el era la Năvodari când s-a întâmplat treaba asta, asta e tot ce știu”.
 
Femeia a afirmat că l-ar fi văzut pe bărbat și însoțit de cealaltă victimă, din Timișoara
 
„Am văzut mașina albă, am văzut fata care a venit pe aici, părinții îi cunosc, știu că are condamnări mai multe, are mai multe abateri, furt de mașină, cu fata pe care, să mă iertați, a violat-o, mai multe...”, a conchis femeia.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.



 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Mama principalului suspect din cazul celor două crime de la Constanța susține nevinovăția bărbatului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii