Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Trei persoane depistate cu 28 de kg de sturion în mașină! Ce măsuri au luat polițiștii de frontieră

ro

29 Aug, 2024 14:14 166 Marime text
Polițist de Frontieră. Sursa foto: ZIUA de Constanța28 de kilograme de sturion au fost redate mediului natural de către polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. 

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență trei persoane care transportau într-un autovehicul 28 de kilograme de sturion, specia cegă, fără a deține documente legale.

„În data de 28.08.2024, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina au oprit pentru control, în zona localității Plauru, un autoturism în care se aflau trei persoane, condus de către un cetățean român.
În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagaj, 28 de kilograme de sturion, de dimensiuni mici, din specia cegă.
Peștele a fost redat mediului natural în prezența unui martor asistent, a polițiștilor de frontieră şi a persoanelor depistate, iar autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța despre cazul polițistului de frontieră depistat beat și sub influența substanțelor interzise în trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii