Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre cazul polițistului de frontieră depistat beat și sub influența substanțelor interzise în trafic

ro

27 Jul, 2024 10:20 1141 Marime text
Poliția! foto cu rol ilustrativ: Facebook/Poliția RomânăLa data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în apropierea localității Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe interzise.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și cu aparatul Drug-Test, care a indicat prezența substanțelor interzise. 

„Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, dar și pentru stabilirea prezenței substanțelor interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conform unor surse neoficiale, bărbatul este un polițist de frobtieră de la Garda de Coastă. 

Reprezentanții Gărzii de Coastă au precizat că referitor la evenimentul rutier în care a fost implicat un lucrător din cadrul Gărzii de Coastă, cercetările sunt efectuate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

„Conducerea Gărzii de Coastă are ca deziderat funcționarea sistemului doar cu poliţişti integri, profesionişti și se delimitează ferm de orice comportament sau acţiune necorespunzătoare care nu este în concordanță cu statutul polițistului. Totodată, s-a dispus efectuarea de verificari, in regim de urgenta, cu privire la evenimentul in cauza si cercetarea prealabila a lucratorului.
Gardă de Coastă susține  activ toate activităţile specifice procedurilor penale pentru deservirea intereselor justiţiei“ - au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Județul Constanța! Polițist din cadrul Gărzii de Coastă, depistat în trafic beat și sub influența substanțelor interzise! Reacția Gărzii de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii