Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou lanț de magazine a ajuns în România!

ro

24 Jun, 2024 10:44 1504 Marime text
Foto: UnsplashUna dintre cele mai mari companii din Europa lansează un nou lanț de magazine în România. În ultima lună, în București au fost înființate cinci magazine sub bannerul Froo, un brand nou în ecosistemul Grupului Żabka pe piața europeană. Grupul, care deține, printre altele, un lanț de peste 10.000 de magazine Żabka în Polonia și Maczfit, o companie lider de catering dietetic, și-a unit forțele cu DRIM Daniel Distributie în februarie anul acesta, luând pachetul majoritar într-o companie lider de distribuție FMCG în România. Froo sunt magazine moderne echivalente cu magazinele Żabka care operează în Polonia.

Grupul Żabka din Polonia include peste 10.000 de magazine sub bannerul Żabka, magazine fără echipaj Nano, q-commerce, soluții de comerț electronic și catering dietetic. Żabka și-a construit poziția de lider din 1998, când a fost înființat primul magazin în Polonia. În intrarea pe piața din România, Grupul se bazează pe o experiență de peste 25 de ani dobândită pe piața poloneză, cunoștințele despre comportamentul consumatorilor și know-how-ul partenerului său român DRIM Daniel Distribuție – lider în distribuția FMCG în România.

„România este o piață semnificativă în Europa Centrală și de Est, cu o populație de peste 19 milioane de locuitori, ceea ce o face a doua cea mai mare piață de consum din regiune. Profilul de consumator similar cu cel al Poloniei și perspectivele de creștere pentru piața din România au făcut din această direcție un pas firesc în extinderea Grupului Żabka. Consumatorii români apreciază magazinele mici, din apropiere, unde pot face achiziții impulsive pentru consum imediat – motiv pentru care Froo se potrivește bine nevoilor lor prin declarația sa de misiune „Tot ce ai nevoie, vei găsi în Froo”. – spune Anna Grabowska, CEO Zabka International.

Citește și 

Un nou magazin Kaufland se deschide joi, în județul Constanța! Iată unde
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii