Universitatea „Andrei Șaguna“ Constanța se digitalizează și cumpără cursuri avansate pentru cadrele didactice și studenți (DOCUMENT)
Universitatea „Andrei Șaguna“ Constanța se digitalizează și cumpără cursuri avansate pentru cadrele didactice
02 Jun, 2024 13:01
ZIUA de Constanta
943
Marime text
- Universitatea „Andrei Șaguna“ Constanța cumpără servicii de formare în vederea organizării de cursuri avansate pentru cadrele didactice și studenți.
- Ofertele pot fi depuse la sediul Universității Ovidius din Constanța, până pe data de 12.06.2024.
Universitatea „Andrei Șaguna“ Constanța va organiza și desfășura o licitație pentru achiziția serviciilor de formare în vederea organizării de cursuri avansate pentru cadrele didactice și studenții din cadrul instituției, în contextul implementării proiectului „DigiUAS – transformarea digitala a universității”, cofinanțat în cadrul Componentei C-15 din PNRR. Valoare estimativă a achiziției este de 447.674,50 lei lei, fără TVA. Licitația va avea loc pe data de 12 iunie 2024.
Ofertele pot fi depuse la sediul Universității Ovidius din Constanța, până pe data de 12.06.2024. Oferta se depune într-un exemplar original și se va introduce într-un plic închis corespunzător și netransparent. Plicul trebuie să fie marcat doar cu denumirea si adresa Achizitorului si cu inscripția "A nu se deschide înainte de data 12.06.2024, ora 15.00". Expedierea/transmiterea ofertei va fi făcută prin serviciu poștal, curierat, sau înmânare personală la adresa beneficiarului.
Operatorii economici trebuie să fi prestat, în ultimii 3 ani, calculați până la data-limită de depunere a ofertelor, servicii similare celor care fac obiectul prezentei achiziții, la nivelul unuia sau mai multor contracte. Prin servicii similare se înțeleg servicii de formare profesională/instruire/pregătire sau orice alt tip de servicii similare ca scop/obiective urmărite și tematica abordată cu cele care fac obiectul prezentei proceduri.
În situația în care operatorul economic este nemulțumit se poate adresa instanțelor de judecată competente, cu respectarea punctului 6.4 ce se regăsește în Capitolul VI. Procedura competitivă din Anexa nr. 1 la Ordinul nr. 372/2024 MIPE nr. 372/2024 privind aprobarea modalității de derulare a procedurii de achiziție pentru atribuirea contractelor de furnizare de produse, prestare de servicii, execuție de lucrări finanțate din fondurile externe nerambursabile și rambursabile aferente Mecanismului de redresare și reziliență, alocate prin Planul național de redresare și reziliență, aplicabilă beneficiarilor privați care nu au obligația respectării prevederilor legale aplicabile în domeniul achizițiilor publice, precum și a listei utilizate pentru verificarea achizițiilor derulate de aceștia.
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul publicat de Universitatea Andrei Șaguna Constanța.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Cumpărări directe: Tonik Smart SRL, deținută de Gheorghe-Paul Stamate, a bătut palma cu Primăria Medgidia. Firma va încasa peste 260.000 de lei de la UAT (DOCUMENT)
Cumpărări directe Tulcea: Rețelele de canalizare din localitățile Mircea Vodă și Satu Nou, extinse. Primăria Topolog va plăti 120.000 lei firmei Actual Top Consulting SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii