Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit internațional! Bărbatul care a furat motorină din vagoane și depozite din Constanța, prins în Franța

ro

21 Sep, 2024 12:25 613 Marime text
 Sursa foto: Freepick.com
În urma cooperării polițienești internaționale dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost localizat un bărbat, de 42 de ani, care avea o semnalare INTERPOL introdusă de România. Acesta era urmărit internațional și avea emis un mandat european de arestare, de către Judecătoria Constanța, din data de 4 septembrie 2024, pentru furt calificat.
 
Potrivit Poliției Române, în urma schimbului de informații între Biroul SIRENE România și Biroul SIRENE Franța, la data de 19 septembrie 2024, în jurul orei 08.00, bărbatul a fost identificat într-un aeroport din Franța, fiind interceptat și condus la sediul Poliției de Frontieră Franceze, pentru punerea în executare a mandatului.
 
În fapt, bărbatul, în perioada 13 mai – 5 iunie 2024, și-ar fi însușit pe nedrept peste 8.700 de litri de motorină, din vagoane și depozite, din județul Constanța. La data de 25 iunie 2024, Judecătoria Constanța a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă.
 

Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a informat instanța emitentă a mandatului european de arestare, pentru a traduce și transmite mandatul, iar în prezent sunt desfășurate activități judiciare cu autoritatea judiciară din Franța, pentru executarea mandatului european de arestare emis de România.- a mai punctat sursa citată. 

 
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul atașatului Afacerilor Interne al României în Franța, ofițerului de legătură canadian la Paris și autorităților franceze.


Citește și:

Furt de cereale în plină zi! Angajați ai două districte căi ferate, prinși în flagrant delict (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii