Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verificări în preajma școlilor din Constanța. S-a lăsat cu amenzi

ro

01 Oct, 2024 20:43 261 Marime text

Ieri, 30 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari și Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune amplă pentru menținerea ordinii publice în proximitatea unităților de învățământ. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 19 persoane, verificate zece vehicule și două societăți comerciale, fiind aplicate amenzi.

Totodată, polițiștii din Constanța au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de substanțe interzise în școli, aplicând amenzi în valoare de peste 5.000 de lei.


Ce spune IPJ Constanța 

La data de 30 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zonele din apropierea unităților de învățământ. Astfel, au fost legitimate 19 persoane și au fost verificate zece vehicule și două societăți comerciale.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale.

La data de 30 septembrie a.c., polițișit din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și a consumului de substanțe interzise, în preajma și în incinta școlilor aflate în raza de competență. În urma neregulilor constatate, au fost apliate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.



Citește și:

Controale în Portul Constanța Sud Agigea. S-a lăsat cu amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii