Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vidra Distribution SRL și-a modificat actul constitutiv. Printre asociați, constănțeanul Matei Dima, celebrul Bromânia

ro

17 Oct, 2024 13:17 217 Marime text
BRomania
  • Asociaţii societăţii în Vidra Distribution SRL au modificat Actul constitutiv al Societăţii, astfel încât acesta să reflecte noul acord al asociaţilor semnat în data de 4 iulie 2024.
  • Vidra Distribution SRL este deținută de Matei Dima și Global Records SRL.

Global Records SRL, reprezentată de Gîtiţă Ştefan-Lucian, în calitate de administrator, şi Dima Matei (BRomânia) asociați în Vidra Distribution SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Muzeul Zambaccian nr. 31, s-au întrunit în adunarea generală pe data de 04.07.2024.

Asociaţii societăţii în Vidra Distribution SRL au modificat Actul constitutiv al Societăţii, astfel încât acesta să reflecte noul acord al asociaţilor semnat în data de 4 iulie 2024.

Potrivit dovezii de rezervare a denumirii, societatea are denumirea de Vidra Distribution SRL. Societatea este persoană juridică română, desfăşurându-şi activitatea potrivit legislaţiei române în vigoare şi prezentului Act Constitutiv ca societate cu răspundere limitată. Societatea răspunde pentru obligaţiile sale sociale faţă de terţi cu întregul patrimoniu, iar asociaţii sunt obligaţi numai la plata părţilor sociale şi răspund în limita capitalului vărsat. Durata de de funcţionare a Societăţii este nedeterminată, cu începere de la data înregistrării acesteia la Registrul Comerţului.

Sediul Societăţii este situat în municipiul Bucureşti, strada Muzeul Zambaccian nr. 31, sectorul 1. Societatea va putea deschide puncte de lucru, depozite în ţară şi în străinătate, cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare.

Obiectul principal de activitate al Societăţii este: CAEN 591 - Activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune. Activitate principală a firmei constă în CAEN 5913 - Activităţi de distribuţie a filmelor cinematografice, video şi a programelor de televiziune.

În realizarea obiectului de activitate Societatea va putea să încheie contracte cu partenerii români şi străini, persoane fizice şi juridice, să înfiinţeze societăţi cu participare de capital românesc sau străin, pe baza principiului libertăţii contractuale exercitat în condiţiile legilor viitoare.

Societatea are un capital social în valoare de 1.000 Iei (aport în numerar), fiind împărţit într-un număr de 100 părţi sociale egale şi indivizibile, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare.

Capitalul social este deţinut de către asociaţi astfel:
- Matei Dima deţine un număr de 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare nominală totală de 500 lei, reprezentând 50% din capitalul social;
- Global Records SRL deţine un număr de 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare nominală totală de 500 lei, reprezentând 50% din capitalul social.

Capitalul social poate fi majorat prin hotărârea AGA, prin noi aporturi în numerar sau natură ale asociaţilor, prin aporturi ale unor noi asociaţi cooptaţi în Societate sau prin includerea în capital a profitului, după plata impozitelor şi taxelor aferente, sau a rezervelor Societăţii, cu excepţia rezervelor legale sau prin orice altă metodă prevăzută de lege. Majorarea capitalului social se va realiza conform procedurilor prevăzute de dispoziţiile legale în vigoare şi cu respectarea obligaţiei de înregistrare la Registrul Comerţului şi a prevederilor prezentului Act Constitutiv.

Capitalul social poate fi redus prin hotărârea AGA, cu respectarea minimului prevăzut de lege şi a obligaţiei de înregistrare la Registrul Comerţului. Hotărârea de reducere trebuie să arate motivele care au dus la această reducere şi procedeul utilizat pentru efectuarea ei. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4367 din data de 15.10.2024.

 
Despre V idra Distribution SRL

 
Înființată în anul 2022, firma are sediul social pe strada Muzeul Zambaccian, Nr. 31, București și desfășoară activități de distributie a filmelor cinematografice, video și a programelor de televiziune. Vidra Distribution SRL este deținută de Dima Matei și Global Records SRL, fiecare cu câte 50% din capitalul social. De administarea afacerii se ocupă Dima Matei.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 12.167.959 lei, un salariat, o pierdere de 481.545 lei și datorii de 741.373 lei.

Conform termene.ro, Dima Matei mai apare în firmele Brobiz Cudetoate SRL, Viva la Vidra Productions SRL și Vidra Distribution SRL. Gîtiţă Ştefan-Lucian este asociat în Shop Now SRL, Empire Music Management SRL, Global Records SRL, Global Records Group SRL, GLB Costinești SRL. Cosmin Nedelcu apare și în companiile Jokers Comedy Production SRL, Micutzustandup SRL, Stand Up Barber Shop SRL și Frizeria Brici SRL.
  
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Matei Dima, cunoscutul vlogger BROmania, condamnat la amendă penală

 
Mainstage Agency SRL și-a schimbat sediul social. Printre asociați, constănțeanul Matei Dima, celebrul Bromania
 
Firme Constanța: BRomania și Micutzu dizolvă firma pe care o dețin la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii