Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vilă din patrimoniul Dev Const SRL, situată în Agigea, scoasă la vânzare de AJFP Constanța (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 14:30 272 Marime text
Vila Agigea, detinuta de Dev Const
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unor licitații pentru valorificarea unui buni imobil din patrimoniul firmei  Dev Const SRL.
  • Mustafa Elvis este asociat unic și administrator.
  •  În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 6.318.599 lei, 43 de salariați, un profit de 97.960 lei și datorii de 3.146.741 lei.


Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unor licitații pentru valorificarea unui buni imobil din patrimoniul firmei Dev Const SRL.

Pe data de 23 octombrie,  ora 12.00, va avea loc prima licitație pentru valorificarea următoarelor imobile: vilă P+M, în suprafașă desfșurată de 1000 mp și teren aferent de  533 mp, situate în localitatea Agigea, strada Mihail Jora 9. Licitația se va ține în municipiul Constanța,  bd Tomis nr. 312 A, et.4, camera 407. Bunul a fost evaluat la prețul de 1.838.049 lei, exclusiv TVA.

Cei care pretind vreun drept asupra acestoru bunuei bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.
Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.

Despre Dev Const SRL

Înființată în 2018, firma sediul social pe strada Alunis, Nr. 20, Cobadin, Județul  Constanța și de ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Mustafa Elvis este asociat unic și administrator. În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 6.318.599 lei, 43 de salariați, un profit de 97.960 lei și datorii de 3.146.741 lei.

În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice descise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro

Citește și:


Teren situat în Năvodari și deținut de Mados@Hera SRL, scos la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii